nyår!


Gott nytt år! (fast det är ju inte nytt år förrens i morn..) nu har jag fixat mig lite till i kväll, men ska fixa håret med sen.


fredag...

Jag vet inte vad jag ska skriva, men inte gjort någonting idag. I morn ska min familj hem till min moster och fira nyår med alla saker... Ska till badhuset på morgonene i morn med :)


innebandy-nea-innebandy

I tisdags va vi i Olofström på cup, det gick inte så jättebra men va kul iallafalll. Fick stiga upp halv sju bara för vi hade första matchen halv nio... Fick ont i mina ben där också..
I onsdags åkte jag med Nea in till k-staden. Hittade en tröja och mascara och headset. Vi åt på mcdonalds. Sen åkte vi hem till mig, så hämtade jag mina grejer, åkte hem till Nea och sen sov jag där inatt. Vi gick och la oss vid två, och gick upp vid nio. Jag va riktigt trött...
Idag åkte vi upp till sporthallen vid tio i tio för ddet va "föreningens dag" där. Alla lagen i LIBK mixades ihop och sen spelade vi. Mitt lag va inte så gätte bra, men det va ju såna små med i laget.. Jag vet inte på vilken plats laget kom, men hade roligt där.



Bio

Nu ska jag snart åka och kolla på bio med min familj. Em ja, i morn ska jag spela innebandy cup i Olofström. Stiga upp sex och samlas kvart över sju... :(


lillejulafton-julafton-juldagen.

Börjar med att jag har en ny design. Tror den är bättre än den andra. ;)
Iallafall så på Lillejulafton bakade jag cornfakeskakor. Några med blockchoklad och några med receptet från Linneas blogg. Båda blev goda, fast dom med Linneas recept blev mer kladdiga.


Linneas recept!

mina, fast dom hade inte stelnat här!

På Julafton så firade vi med familjen och farmor med. Fick typ inte allt det jag önskade mig ;) men fick en del av det. Kollade på "Kalle Anka" och "Ett päron till farsan". Gick och la mig vid tolv tror jag.


Idag på Juldagen, vaknade jag vid halv elva tror jag. Sen har jag bara fixat med min design. Ikväll har jag ingenaning om vad jag ska göra. Men ja... :)

jag och min syster änr vi va små! ♥

trött..

Jag är trött så jag kommer inte skriva någonting nu, och jag vet inte vad jag ska skriva heller.
:)



-we must stand together ♥

pepparkakor

idag slutade jag vid tio i två sen åkte jag hem, la mig på soffan och chillade. Vid sextiden åkte jag och pappa upp till skolan där vi skulle baka pepparkakor med andra föräldrar och från min klass .Dom blev mjuka men ändå goda! På fredag ska jag och Linnea till Älmhult och köpa julklappar.
hejdå!


äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag. Dagen har varit seg. Först musik-matte-SO-mat- spanska (som vi inte gjorde någonting på för vi hade vikarie. Slutade vid halv två och sen åkte jag hem. Kollade på tv och nu har jag nyss ätit. Ikväll ska jag äta popcorn! gott! På söndag ska jag spela match i växjö och sen på kvällen ska jag gå lucia med innabendylaget. Inget mer att skriva nu, hejsålänge!



tråk dag..

Dagen har vatt as seg.. Sen va min Linnea sjuk med :( Slutade halv fyra sen gick jag till farmor och åt där. När hennes telefon ringde hörde hon inte det, så när det hade gått tre singnaler fattade hon och bara "Det ringer ju!!" HAHA jag och hanna skrattade så vi nästan dog!! Sen kom mamma och hämtade oss, så åkte jga hem för jag har ont i min hals så jag kunde inte träna :( Sen har jag bara degat.


Julskyltning.



Nu ska jag snart åka upp till julskyltingen och kolla lite.
Sen hem igen snabbt för det är ju så dåligt väder ute,
och då vill inte jag gå och frysa :D

22.46

Hej!!
Igår efter skolan åkte jag hem och städade undan lite på mitt rum. Vid tre-fyra tiden kom Linnea hit. Sen fixade vi oss och vid sju tiden åkte vi upp till Lönsboda. Halv åtta åkte vi med Bultenbussen till balders. Hade riktigt kul där!
Idag spelade vi match, med vi förlorade... Sen åkte jag hem och la mig i sängen och somnade :s
På måndag ska vi ha vollyboll-tunering med 8:na. Men jag känner på mig att vårt lag förlorar...



RSS 2.0