Innebandy

Hej! Jag har inte bloggat något denna veckan. Har inte suttit vid datan och har varit sjuk. Igår åkte innebandyföreningen ner till Malmö och kollade på SM-finalen. Både dam och herr, men jag tyckte att damfinalen va seg och tråkig. Det va roligt där nere men roligast va i bussen påväg hem, hehe! Nu harr jag nyss ätit fruktsallad och kollat på gamla Big Brother avsnitt, och ska snart kolla på det live med snart.

Söndag


Idag väckte pappa mig vid elva tiden tror jag. Så har jag ätit och lite så. Ska göra lite läxor som vi har haft över lovet med idag.
I fredes va jag hos Hanna typ hela dagen. Åkte hem vid halv ett. Igår åkte jag in till Kristianstad. Blev någon tröja och skor.

Hässleholm

Hej! Har varit i Hässleholm idag med bstv. Fikade och gick och kollade lite. Hittade två linnen. Innan vi åkte hem gick vi och åt på Subway, as goda mackor/baguetter har dom där. När vi kiom hem gick vi till Bulten och sen cyklade vi hem. I morn ska jag spendera min tid hos Hanna.

Onsdag


Igår spelade vi match mot killarna, vi förlorade men det va ändå roligare än att möta dom små.. Sen bastade vi med laget och vid halv åtta ellernågot åt vi pizza. Lite senare in på kvällen åt vi marämgsviss. Sen kollade vi på film och Niklas spelade gitarr och sjöng. Riktigt bra! Idag har vi bara ätit frukost och packat ner grejerna och spelat lite innebandy. Riktigt kul har jag haft!

I love when you smile

I söndes va jag och tjejerna och kollade på Titanic i 3D. Riktigt bra film. Jag har inte sett hela filmen men om ingen hade berättat slutet så hade den varit bättre, hihi ;)
Nu ska jag snart åka upp till sporthallen och möta P14 och sen ha kul avslutning med laget!
~ puss! :*

påsklov!


Nu är det äntligen påsklov! Igår va skolan seg som vanligt. Efter skolan tränade jag. Vi sprang en kort runda och sen gick vi in och spelade. På kvällen gick jag till Bulten, Spelade pingis mest, haha.
Idag har jag bara städat lite. Ska kolla på Big Brother med sen.
~ idaaa

innebandyfest !

Igår hade jag riktigt kul på innebandyfesten! Massa trevliga vänner och massa andra. Dansade och hade roligt, hah. Sjukt kul va det iallafall.
Idag har jag inte gjort så mycket. Kollat lite Big Brother och så.
~ idaaa

RSS 2.0