Mitt rum!

Tjena! Nu ikväll har jag ändrat lite på mitt rum. Har också slängt ut onödiga grejer. Det va väldigt nödvändigt! Jag tränade inte idag heller för jag orkade inte. I morn ska jag träna iallafall, och sen till bulten.
-i d a ♥


hjärnan till dig!! ♥

Annie&Linnea

hejjj,
i lördags spelade jag först match mot Ljungby, blev 7-2 till dom. Men dom spelade fult!
På kvällen gick jag lucia, och vid åtta nio tiden åkte jag hem till Linnea, och så sov jag och Annie där. Vi hjade riktigt kul!!
Igår va det Första advent ju. och på kvällen "storm", och bara för att jag bor i en rutten skog så gick strömmen -.- men när jag kom hem för ett tag sen så va den tillbaka :D
-i d a ♥



trööött

tjena!
idag är det onsdag. Skolan idag gick ganska snabbt. Kom hem vid halv tre-tre nån ång. Gick upp och satte på TV:n och sen somnade jag... Mamma väckte mig vid fyra tiden ;( men nu ska jag åka upp till skolan på utvecklingssamtal.. j ä t t e k u l. fast nej!
- i d a♥

Måndag

Måndag idag då. Började skoldagen med att ha bad. Simmade lite och sen spelade vi vattenbasket eller nåt. ganska kul, men vi hann bara spela i en kvart...kom försent till bilden bara för vi BARA HAR EN KVART PÅ OSS ATT DUSCHA OCH BYTA OM OCH ALLT SÅNT!! Efter bilden hade vi slöjd-mat-matte och sist engelska. slutade tio i två. skönt! Ikväll ska jag träna. KALLT! -.-

-i d a ♥


hej.

helgen: i lördags va jag med linnea, vi kollade på Paranormal Activity 1 & 2. Dom är riktigt bra, fast läskiga ibland ;P Vi kollade också på Water for elephants. sen åkte jag upp till min farmor, och vid åtta tiden åkte jag hem till tiff. Jag gick hem vid elva eller nåt tror jag.
Idag tränade jag först Lucia och sen följde Linnea med mig hem. Vid kvart i två åkte vi upp till Granada och stog och sålde kakor till innebandyn. Vi stog där till halv fyra tror jag. Hon följde med mig hem igen och så kollade vi på film, hon åkte hem vid sex tiden så då kollade jag på tv. Och nu sitter jag här.

I morn är det skola igen, sen sak jag träna. har ett prov denna veckan med -.-
Linnea länkade nån sak på FB till mig, så kollade jag på den HAHA, sen gjorde jag en på henne med :D
http://fuldans.se/?v=tmfkgfzhvo HAHAHHAHAHAH, så loj!!!



JAAAAAAAA!! :D

hejsan.
idag har skolan gått ganska fort, först kemi sen idrott, fysik, mat klassråd, skolansval och till slut svenska.Slutade vid tjugo över tre. Efter skolan gick jag till träningen, men jag tränade inte för jag har så ont i mina benhinnor ;( men vid fyra tiden eller nånting kom mamma och hämtade mig så åkte vi till Glimåkra och hämtade mitt ID-kort som har väntat på mig ett tag nu ;)
men iallafall så längtar jag tills på fredag! DÅ SKA JAG SE "BREAKING DAWN" MEN TJEJERNA!!! Linnea,Tiffanie och Annie :D längtar sååååååååååhäääääääär mycket!!
nu ska jag gå och träna lite till på spanskan som jag har i läxa till i morn.
-i d a' ♥



Söndag

idag vaknade jag vid 10 för sen vid 11 va det luciaträning och sånt tråkigt mög :( sen kom jag hem vid 12 tiden och gick och la mig i sängen med min katt ;) sen satte jag mig här och kolllar lite :)
idag sak jag göra några läxor som jag inte har gjort. har 2 prov på tisdag och en vanlig läxa ;(
men nu har jag inte mer att skriva hejdå
- i d a'♥



(vissa människor är helt idiotiska!!)

seeeeeeeeegt!

heeeeeeeeeej...
nu har jag inte bloggat på typ as länge men har inte orkat och har inte hatt tid :)
men iallafall så va ju tjejerna här förra lördagen till söndagen. hade typ världens roligaste kväll, vi spelade tjejsnack och kollade på film, skrattade och åt :) vi åt glass ocg mänger eller vad det heter och stavas ;) vi gick och la oss vid halv 4 och vaknade 10, sen åkte annie och tiff hem vid 3 tiden och linnea stannade  till halv åtta och vi åt pizza ;) gott!
nu ska jag inte skriva mer för då blir det tråkigt, hihi ;)
-i d a' ♥


tjena!

ikväll så kommer ju Linnea, Tiffanie och Annie hit :) så ksa vi äta pizza, kolla film, och tjocka oss med glass ;*
sen sover dom här till i morn :)
nuuuu ska jag städa lite till innan dom kommer så det är fint ;)
heeeeeeeeeejdå! ♥




match!

nu för ett tag sen kom jag hem från match i Carlshamn, blev 1-0 till dom -.- riktigt turmål!!
spelade riktigt bra iallafall :)
i morn kommer Linnea, Tiff och Annie hit, vi ska ha ne rolig kväll/natt/morgon/dag ;D Linnea ville spela hitta nemo spel, så det får hon göra med då! ;) heh
nu ska jag snart sova för är skit trött, efter en härlig dag i Hässleholm med Linnea :) köpte inte så mycket :)
-puss :*



annie & tiffanie♥

måndag till tisdag va jag med annie och tiffanie, vi gick bus eller godis ;) snåla va dom som vi gick hos ;(
vi fick några M&M och 31 kr var :) sen gjorde vi några bus på dom som inte öppnade ;(
vid halv elva kollade på twilight filmen och sen kollade vi på stitch till halv 3 eller nåt ;D
sen tränade vi på tisdagkvällen :)
idag är jag typ sjuk :/ och skulle igentligen till mina kusiner idag men jag blev ju sjuk :(
hejsålänge! ;*



min hälge ♥

RSS 2.0