thursday

Skolan idag gicka ganska snabbt. Va hos tandläkaren med... Äckligt när dom petar en i munnen!  Efter skolan tränade jag, riktigt rolig träning med. När jag kom hem åt jag och sen skrivit klart min och Tiffanies projektrapport. Ska snart se ett Big Brother avsnitt med.
~ idaaa

Ingen träning..


Jag cyklade till skolan idag men jag skulle cyklat med Nea men sen skickade hon att hon inte skulle till skolan så då fick jag cykla själv :( Efter skolan cyklade jag, Annie, Hanna och Tiffanie och köpte mjukglass! Årets första och skit gott va det! Idag har jag inte tränat och kommer inte göra deti morn heller för är fortfarande lite halvsjuk och så.
Ska kolla på en film nu och sen sova. Är ganska trött nu fast jag somnade innan när jag lå i soffan...
~ idaaa

Älskar vädret!

Idag väckte Linnea mig när hon ringde till mig. Jag skulle gå upp vid nio men hade inte satt någon klocka på rigning, SMARTDÄR!
När jag hade fixat mig cykladevi upp till Ubbabodaskola och gjorde våfflor till dom som skulle gå någon bingo-sak. Tror inte jag har gjort så mycket mer idag.
~ idaaa

smeone that i used to know

Idag vaknade jag halv nio, det va helt för varmt på mitt rum... Men iallafall så vid halv tio åkte jag och hämtade Linnea sen åkte vi upp till sporthallen. Vi spelade vår sista hemmamatch och det blev 3-2 till Ljungby. En tjockis fick hets på mig och slog mig med klubban så nu har jag ett äckligt blåmärke på mitt knä :( Men vi spelade ändå bra och jag hade inte ont i halsen (!!) blev glad. Efter matchen åkte Linnea med mig hem. Ikväll har jag kollat påtv och tjockat mig med glass. Ska kolla på Big Brother sen med.
~ ★idaaa

Fredag


Idag är det fredag, det är efterlängtat! Jag har gått och blivit förkyld och fått ont i halsen, så jag kanske inte ska spela i morn... Men jag hoppas att jga inte har ont i halsen iallafall.
Idag va vi och kollade på en teater i Osby. As dålig va den iallfall, men vi slapp spanskaprovet! Blev typ överglad för jag kunde inte det, hah... Slutade fem över halv två idag och då gick jag och åt klass med Tiffanie, Lina och Sofie innan jag åkte hem. Nu ikväll har jag inte gjort någonting för jag är ju lite halvsjuk.
~ idaaaa

when you smile, I am blind

Tjena! Skolan idag va ganska seg. Pia hade försovit sig så vi satt och snackade istället tills någon gick och sa att vi inte hade någon lärare och att vi kunde ha någon annan istället.. Jag blev ganska arg för jag ville inte ha lektion då.. Resten av dagen gick helt okej.
Jag slutade vid två idag och då gick jag hem till farmor. Vid tjugo över fyra kom mamm och hämtade mig och min syster och så åkte vi till Olofström och tränade. Nu ikväll har jag duschat och skrivit på min "the book about me" . Inte alls kul...
~ godantt! :*

söndag


Börjar med att jag är riktigt trött idag! Vaknade vid elva tiden och sen låg jag kvar i sängen lite till. Sen åt jag frukost och gick och la mig i sängen igen. Efter att jag legat där ett tag så började jag städa mitt rum. När jag va klar gick jag och kollade på några BB avsnitt som jag inte hade sett, och nu har jag precis ätit hemmagjord pizza! Vid sex tiden ska jag cykla till Nea och sen ska vi träna.
~ idaaa

when everything goes wrong does not make it worse, do what is right instead !

Igår åkte jag upp till Bulten vid 6 tiden ungefär. Va där till klockan 11 och sen gick jag hem till farmor och sov där inatt. Vaknade av att min syster ringde till mig vid 10 i morse... När klockan va kvart över 1 kom Hanna och hämtade upp mig, sen gick vi och mötte Annie. Vi kom till sporthallen 5 i halv 2 och så satte vi oss och väntade på att A-lagsmatchen skulle börja. Det slutade med att Lönsboda förlorade med 8-6.
Nu ska jag kolla på Mote Carlo med min syster :*

you amazing!


Tjena, tjena!
I söndags åkte jag, min familj och några till ner till Malmö vid tre tiden. Satt längst bak i en trång bil.. Iallafall så skulle vi kolla på Hammerfall. Förbandet va skit dåligt! Men Hammerfall va riktigt grymma!
I mådags efter skolan åkte jag med Linnea på hennes cykel ner till Statoil med Hanna och Annie. Vi åt glass och såg en "fin" tant, haha vi skrattade mycket ja.. Sen åkte jag med Linnea hem till mig och så skulle vi träna. sprang 3 km och sen den rundan igen fast gick typ hela och fjantade till oss..
Idag har jag tränat, och hela min kropp värker kan knappt gå... Men jaja.
~ kyss !

Nu sitter jag i en trång bil och är påväg ...

Nu sitter jag i en trång bil och är påväg till Malmö där det sen blir Hammerfall!


snygga tjejer innan balders ! ♥

tagga balders ! ♥

Människor som säger att man är en idiot, är en idiot själv.

Tjena! Jag har inte orkat sitta vid datan denna veckan, och jag har inte haft tid till det heller.. Det har inte hänt någonting roligt, så ja...
Idag spelade vi match i Karlshamn, det blev 2-2 så nu har vi ett poäng till! Gjorde båda målen med hjälp av jättebra passningar! Just nu är mina kusiner här, och har inte gjort så mycket mer idag.
I morn ska jag nog bara chilla lite tror jag.
~puss!


RSS 2.0