Fredag, Lördag

I går va jag i skolan, slutade 5 över halv 2. Då kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem så duschade jag sen städade undan lite på mitt rum. Vid liöver halv 3 åkte jag upp till Annie, där va också Linnea. Sen efter ett tag kom Hanna. Vid 5 tiden kom Tiffanie och Sigrid med, då åt vi tacos och sen fixade vi oss. När klockan blev 7 åkte vi ner till Bulten för att  samlas innan Balders. Hade kul är, men det kunde varit roligare och lite bättre musik. Vid 12 slutade det och när vi om hem åkte jag med Linnea hem. Där sov både jag och Annie. Sen nu idag har jag kollat på A-lagsmatchen. Men dom förlorade med 8-2.. Sen ikväll kommer min moster och hennes familj hit. :)



Gästbloggar!

Tja! hihi
Hjälpte Ida lite med lite koder osv. Så passade på att lägga in ett inlägg här ;) Puss! :*
// Linnea

.



Trodde du va bättre än såhär..

SO läxa..

Jag har inte haft tid att blogga denna veckan, har tränat och skola och kollat på A-laget. Men dom förlorade... Nu har jag nyss gjort klart min SO- läxa och sk snart gå på toa ;$ I morn ska vi kolla på någon teater i skolan. Inte kul! Vi slutar två och då ska jag hem och sen vid sex är det Bulten. :)

(går inte ladda upp bild)

Linnea

Nu ska jag göra detta snabbt... Menm snart kommer Linnea hit för att ha lite kul med mig! Så ska vi baka några konstiga kakor jag aldrig har gjort innan. Hejsvejs!  :)


Fredag

Nu är det fredag och det har gått en vecka i skolan. Jag har redan tröttnat på den... Men i allafall så har jag inte gjort någonting idag mer än skolan, och jag kommer nog inte göra någonting mer heller tror jag inte. Fast jo jag sak äta lite godis och tjocka mig med :D




segt..

har inte skrivit något på länge nu och det har inte hänt så mycket heller. Men iallafall, i måndags skola och sen utomhusträning, tisdags skola, innebandyträning, onsdag skola, träning, idag skola och träning, mycket träning... I morn ska jag först till skolan och sen hem och typ slappa. På lördag är det innebandymatch halv 11, och söndag ska jag till sporthallen och träna fys eller någonting vid 10. :)



bilden är neas men hon skickade den till mig.. ♥

Linnea, Annie & Tiffanie.


as gammal bild på mig och min katt, thihi ;)

I torsdags åkte jag upp till innebandyträningen vid tre tiden ungefär. Efter träningen så duschad jag och fixade mig lite, sen gick jag, Linnea, Tiffanie och Annie hem till Annie. När vi kom dit gjorde vi tacos, Gott! När klockan va någonting runt nio tiden kollade vi på Paranormal Activity 2. Den är inte så bra men den är bra ändå.. ;) Vi gick och la oss vid tre tiden och vaknade halv ett ett någongång. På kvällen efter så kom dom hit vid sex tiden och då åt vi bakad potatis och glass. Gjorde typ samma saker som vi gjorde hos Annie. Och lika kul båda kvällarna/nätterna (:


texten cpade när jag skrev så den blev tjock...

13:37

Hejdär! Nu sitter jag i Osby och kom nyss från Älmhult. Har vatt där och fixat mina naglar litegrann ;) sen ska jag åka hem och äta och vid halv fyra ska jag träna. I morn ska jag i väg med innebandyn och bowla, äta och kolla på Dam A-laget i Olofström. Sen på torsdag ska jag till Annie där Tiffanie och Linnea också är. Så ska vi sova där och så. Kommer bli kuligt!
Hadetgott!



så blev det 13:37 med...

2012

2012! Hade riktigt kul igår. Och min släkt är för konstig... Vi spelade typ något konstigt "hård rocks spel", men det va as svårt så vi sket i det. Men mitt lag vann! Vi gick hem vid halv tre-tre tiden tror jag, sen somnade jag vid fyra, vaknade ett- halv två. Och idag har jag inte gjort någonting..


bild som vi tog i skolan.. ;)

RSS 2.0