IT´S MONDAY

Tjena! Måndag idag, ny vecka och alltså slutar höstlovet och skolan börjar igen... Men Måndagar är inte så långa för mig. Slutar vid fem över tolv och sen går jag till matsalen och äter. Det va god mat idag med, men vet inte riktigt vad det heter, haha! Idag är det först tränign i Olofström vid fem och sen ska jag träna innebandy vid åtta. Kommer bli riktigt skönt, men jag är ganska trött idag så får se om det går bra.
Innebandyn igår va rigtigt bra! Båda Sverige lagen vann mot Finland. Riktigt kul va det med!
Ciao!

You always have one thing you are especially good at

Kvällen igår va riktigt rolig! Vi kollade på Paranormal Activity 3. Själv tycker jag att dom filmerna är äckliga men jag gillar dom ändå. Sen kolade vi lite på XFactor innan dom stack hem. Vid lite över 11 gick jag till min granne där resten av min familj fanns. Stannade där till halv 2 sen gick jag hem och sov. Mamma väckte mig halv 12 och sen sov jag till 12. Riktigt skönt! Hade tänkt ut och gå idag men eftersom det regnar typ hela tiden så vet jag inte om jag vill gå ut längre..men får se vad jag gör senare.
Ciao!
 

Hässleholm

Hej! Har varit och shoppat lite i Hässleholm idag med Linnea. Hittade en riktigt fin kavaj och 2 linnen. Åt på subway som jag älskar! Åkte tilol älmhult och där ifrån åkte vi hem med mamma. Ikväll kommer hanna, linnea och sigrid hit, vet inte om det blir fler... bra koll!
Im orn vet jag inte vad jag ska göra. Men på söndag ska jag till Växjö och kolla på innebady typ hela dagen! Riktigt kul eftersom Sverige spelar! Längtar.
Ciao!

RSS 2.0