Nyklippt


Hejsan! Nyss varit i Olofström och klippt om mig. Denna gången blev det så som jag ville men det blev jätte kort! Men jag får låta det växa och sen se vad jag gör med det. Ikväll ska jag nog kolla på film eller ska jag kolla på gamla BigBrother avsnitt, vet inte riktigt. Men får se senare.

Ny design!

Hej! Har fixat en nu design. Märkte att det kom upp et lösenord från den personene jag hade lånat min andra design av... Så nu har jag tagit bort den och fixat lite på denna. Ska nog ändra mer sen men just nu orkar jag inte det.
Jag har klippt mig också, men jag gillade inte hur det blev där bak så jag ska klippa om mig på fredag.
Vet inet riktigt vad mer jag ska skriva nu, men ja... Vi är lediga i två dagar nu + lördag söndag med som vanligt. Så himla skönt!

My birthday!

Idag är det min födelsedag! Som vanligt va det skolan, slutade halv fyra och sen åkte jag hem till Nea. kom hem typ 20 i nio. Vi har typ haft ansiktsmask, fotbad och badat. As kul har jag haft iallafall! Tack så mycket! 
Jag har inga pengar och inga sms kvar på mobilen, så jag kan inte svara någon och jag blir arg! -.-
hejdåå !

Måndag


Hej! I hälgen har detvarit Lönsbodadagen, kollade mest på fotboll och va med Annie, Linnea och Hanna. Riktigt roligt. I söndags åkte jag och Linnea upp och kollade på fotboll igen, känner att det är mycket fotboll nu... Sen när matchen va slut gick vi hem till henne. När vi hade varit där ett tag kom Philip så vi spelade monopol typ as länge. Idag gick skolan rätt snabbt. Slutade vid kvart i två och åkte hem och la mig framför TV:n. Har tränat ikväll med, riktigt skönt när det är soligt och halvvarmt!
I morn är det bara en dag kvar tills jag fyller år, längtar! Ska hem till Linnea och va där. Pusshej!

om du bara visste ..

Tjena, har inte orkat bloggapå ett trag nu. Men iallafall igår när det va valborg så cyklade jag och Linnea upp till Hanna där Annie och Emelie också va. Vi hade riktigt roligt!
Idag har jag städat lite i vår husvagn, det va as äckligt med massa spindlar överallt! Sen har jag legat och solat och brännt axlarna.. Ikväll så grillade jag med min familj och efter vi hade ätit grillade jag och Hanna marshmallows. As gott!
Nu tänkte jag snart gå och bada och kolla på film, chio!


från gårdagen :*

RSS 2.0